Windows 10

windows 10 kopen

Heb je nog een oude pc of laptop thuis staan die nog geen gebruik maakt van Windows 10, maar zou je deze wel graag willen? Dan doe je er goed aan eerst na te kijken of jouw apparaat Windows 10 wel aan kan. Er zijn namelijk een aantal systeemvereisten voor het gebruik van de nieuwste Windows-versie. Voldoet je pv of laptop hier niet aan? Dan is het niet mogelijk Windows 10 te gebruiken. Uiteraard kun je Windows kopen in de software webshop van softwaredump.nl

Indien het wel mogelijk is, is het aan te raden te upgraden naar Windows 10. Niet alleen haal je dan een nieuwe en verbeterde versie van Windows in huis, maar deze versie zorgt er ook voor dat je kan multitasken, productief kunt blijven en optimaal gebruik kan maken van alle apps.

Nu Windows 10 kopen

Wat zijn de systeemvereisten?

Wil je weten of jouw pc of laptop voldoet aan de eisen voor een upgrade naar Windows 10? Dat kan heel eenvoudig nagekeken worden. Allereerst zou je moeten kijken of je de nieuwste versie gebruikt. Dit moet Windows 7 SP1 zijn, of Windows 8.1 Update. Dit kun je nakijken door op de Startknop te klikken, naar Instellingen te gaan, daar op Systeem te klikken en vervolgens op Info.

Heb je niet één van de twee bovenstaande versies op je apparaat staan, dan zou je deze eerste moeten downloaden voordat je aan de slag kan met Windows 10.

Verder zijn de volgende vereisten nodig voor Windows 10:

Processor – De processor moet beschikken over minimaal 1 gigahertz (GHz) of SoC

RAM – Voor 32-bits moet het RAM geheugen minimaal 1 GB zijn, voor 64-bits 2 GB

Beschikbare schijfruimte – Voor 32-bits minimaal 16 GB, voor 64-bits 20 GB

Grafische kaart – De kaart moet DirectX 9 of nieuwer zijn, met stuurprogramma WDDM 1.0

Beeldscherm – Je beeldscherm moet minimaal 800 x 600 zijn

Weet je niet of je een 32-bits of een 64-bits versie gebruikt? Dan kun je dit zijn bij Apparaatspecificaties > Type systeem.

Windows 10 aanschaffen

Nadat je dit allemaal na hebt gekeken en je er zeker van bent dat jouw apparaat Windows 10 aankan, kun je Windows 10 aan gaan schaffen. Dit kun je doen via de website van Microsoft, maar dan betaal je hier wel de volle prijs voor. Er zijn drie verschillende versies beschikbaar, de Home versie, Pro en Pro for Workstations. De prijzen hiervan liggen tussen de €140,- en €260,- en dat is dus redelijk prijzig te noemen.

Gelukkig is het ook mogelijk Windows 10 goedkoop aan te schaffen. Bij SoftwareDump kun je terecht voor Windows 10 tegen outlet prijzen, waardoor het je zeker een hoop geld kan schelen! Ook kun je hier terecht voor Microsoft Office licenties en antivirusprogramma’s. SoftwareDump heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat jij direct aan de slag kan met jouw laptop of pc.

Wat zijn de voordelen van Windows 10 Home?

Je apparaat start snel op en je kunt je aanmelden met Windows Hello waardoor je geen wachtwoord hoeft te gebruiken. My People zorgt voor een eenvoudige toegang tot je contacten, Windows Mixed Reality stelt je in staat nieuwe werelden te verkennen en bestemmingen te zoeken en Windows Ink helpt je bij het maken van lijstjes, notities en tekeningen. Ook kun je hiermee direct op het scherm schrijven wanneer jouw apparaat dit toelaat.

Windows 10 kopen doe je bij SoftwareDump. De goedkoopste optie wanneer je graag snel en voordeling met je apparaat aan de slag wilt gaan. Ga je ook tekstverwerken? Overweeg dan ook om Office voor Windows te kopen.