Software groothandel Nederland

Softwaredump.nl logo

Vaak is alleen een laptop of computer aanschaffen niet voldoende om direct aan het werk te kunnen. Windows 10 staat er vaak al wel standaard op, maar andere software zou je nog aan moeten schaffen. Denk hierbij aan Microsoft Office of een goede virusscanner. De aanschaf van software kan behoorlijk in de prijzen lopen, zeker wanneer je voor bijvoorbeeld je werk of hobby ook nog andere softwareprogramma’s nodig hebt.

Bij software groothandel softwaredump kun je goedkoop software kopen. Dit kan al heel wat schelen in de kosten, omdat je er niet de hoofdprijs voor betaalt. Daarnaast is het ook geen goed idee een eventuele software aanbieding in de gaten te houden om zo wat kosten te besparen.

Welke software heb je nodig?

Uiteraard ligt het er heel erg aan wat jij allemaal moet doen op je computer. Windows 10 heb je nodig om het apparaat werkend te krijgen, maar als je vaak teksten moet schrijven of berekeningen moet doen, heb je hier Word en Excel voor nodig. In dat geval zou je dus ook Microsoft Office 2019 aan moeten schaffen. Gebruik je de computer voor je eigen bedrijf? Dan is Microsoft Office 2019 Pro aan te raden.

Ook een antivirusprogramma is zeker aan te raden, als deze er al niet standaard op zit. Zit er wel een antivirus op je computer maar vind je deze niet fijn? Dan kun je deze er uiteraard vanaf halen en een nieuwe installeren. Bij een software groothandel kun je vaak terecht voor goedkope software, ook als het gaat om een virusscanner.

Andere software waar je aan zou kunnen denken is Adobe Photoshop, Creative Cloud, Acrobat en Premiere. Deze bewerkingssoftware is ideaal wanneer je fotograaf bent, artiest, ontwerper en ga zo maar verder.

Verder zijn er natuurlijk nog heel veel andere softwareprogramma’s te vinden, en ligt het er maar net aan welke jij nodig hebt. Wel is het aan te raden altijd eerst bij een software groothandel te kijken of de software die jij nodig hebt, daar te vinden is. Goedkoop software kopen is altijd beter dan de volle prijs betalen, terwijl het ook goedkoper had gekund.

Gratis software

Moet je voor alle software betalen? Nee, maar het is wel zo dat de meeste grote producten alleen te verkrijgen zijn wanneer je hiervoor betaalt. Gratis softwareprogramma’s zijn meestal kleine programma’s. Denk hierbij aan Media Player, VLC, Skype, en WinRar. Deze laatste is niet helemaal gratis, maar heeft wel een proefperiode waar je gebruik van kan maken. Zeker wanneer je het programma nauwelijks gebruikt is het zonde om deze aan te schaffen.

Wel doe je er goed aan op te letten met het downloaden van gratis software, en dit sowieso niet te doen als je nog geen virusscanner hebt geïnstalleerd. De kans dat er een virus meereist met het gratis bestand is aanwezig, en dat wil je natuurlijk het liefst voorkomen. Zorg er dus altijd voor dat je de virusscanner hebt geïnstalleerd zodat de download eerst gecontroleerd wordt voordat jij hem kan binnenhalen.