Retourrecht


De wettelijke 14 dagen bedenktijd is NIET van toepassing op onze software licenties en overige producten.

Via de websites van de officiële uitgevers, kan er een proefversie gedownload worden. Met deze kosteloze proefperiode kunt u de software uitvoerig testen en beslissen of deze aan uw wensen voldoet. Wij kunnen eenmaal verstrekte, en daardoor geactiveerde, licenties nooit terugnemen nimmer hiervoor restitutie uitkeren.


Niet retourneren, wél garantie


Wij nemen geen software licenties dan wel producten retour. Wel staan wij garant voor de juiste werking en geven 30 dagen garantie op activatie. Wanneer u problemen ondervind met uw aankoop staat onze klantenservice dagelijks voor u klaar. Werkt uw software niet goed? Dan krijgt u bij softwaredump uw aankoopbedrag retour.

Lukt het installeren niet?

Wij helpen u binnen 24 uur

Pluspunten software kopen bij softwaredump.nl

Wat de doen bij niet werkende software


Wanneer er onverhoopt iets niet naar behoren werk kunt u contact opnemen met één van onze softwaredeskundige van de klantenservice. Samen gaan we kijken wat er met de software aan de hand is en of dit te verhelpen is. Onze klantenservice staat 7 dagen per week van 10:00 tot 22:00 voor u klaar en probeert ten alle tijden direct tijd voor u vrij te maken. Mocht het erg druk zijn maken wij graag een afspraak met u. Wij bieden u altijd een serviceafspraak aan binnen 24 uur. Zo bent u er zeker van dat u snel gebruik kunt maken van uw softwareaankoop.

Installatiegarantie


Indien u software en/of licentie niet naar behoren werkt staat de klantenservice dagelijks met helpende hand klaar. Wij nemen graag even de tijd om samen te kijken of we het euvel kunnen verhelpen. Zo kunnen wij per telefoon of live chat adviseren maar ook even mee kijken via Teamviewer of Skype behoort hierbij tot de mogelijkheden. Lukt het de klantenservice samen met u niet om de software werkende te krijgen? Dan geven wij u het volledige aankoop bedrag graag terug.

De beste service voor de laagste prijs

7 dagen per week van 10:00-22:00

software & licentie aanbiedingen