Windows 10

16,50 excl. btw

Windows 10 kopen? Dan is deze licentieaanbieding een voordelige koop. Koop hier jouw Windows activatiecode voor het Microsoft besturingssysteem en je ontvangt direct de code om in jouw mailbox.

Met deze activeringscode kun jij jouw Windowscomputer als legitiem activeren. Geniet van tal van APPS in de Windows store en houdt je persoonlijke gegevens en bestanden veilig met behulp van de Windows Updates.

Goedkoop Windows 10 kopen kan bij softwaredump.nl doordat wij enkel de download plus licentiecode leveren. Dit scheelt een hoop kosten doordat er geen cd-rom, verpakking, transport en overheadkosten bij komt kijken.

Heb je nog geen Windows geïnstalleerd op je computer? Dan krijg je van ons een downloadlink van Microsoft en kun je de download (.ISO bestand) op bootable/opstartbare USB of DVD zetten om het Microsoft besturingssysteem vervolgens op jou computersysteem te installeren.

Kom je er niet uit? Onze klantenservice is dagelijks bereikbaar van 10:00-22:00 om jou ondersteuning te bieden bij installatie en activatieproblemen.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Koop hier jouw exemplaar van het veel gebruikte Microsoft Windows 10. Windows is al sinds 1983 het meest verkochte/gebruikte besturingssysteem voor Personal Computers (PC) ter wereld. Na MS-DOS kwam er eindelijk een mooi, laagdrempelig en gebruikersvriendelijk besturingssysteem wat bestond uit “vensters”. Vandaar de naam “Windows” wat Engels is voor het woord vensters.

Ondanks de concurrentie van Steve Jobs met zijn Apple computer en Mac software is Windows nog steeds marktleider. Wel zien we de laatste jaren een sterke opkomst van Apple Computers. Die opkomst van Apple is niet gek aangezien deze computersystemen steeds gebruiksvriendelijker worden en ook minder foutmeldingen, errors en overige irritante kwaaltjes kent. Ook neemt het aantal beschikbare applicatie en toepassingen flink toe. Vroeger brachten softwareontwikkelaars vrijwel enkel Windows programmatuur uit. Een Windows 10 systeem kopen is echter veel voordeliger en dit maakt Windows tot op de dag van vandaag #1 besturingssysteem. Koop nu goedkoop Microsoft Windows bij softwaredump.nl