Micosoft Office 2019 Pro

Oorspronkelijke prijs was: 74,34.Huidige prijs is: 16,50. excl. btw

De populaire softwareoplossing voor thuis en kantoor. Deze Office 2019 versie is geschikt voor Windows en bestaat uit een bundel van klassieke toepassingen en applicaties. Met 1 aankoop de 2019 versies van; Acces, Excel, Outlook, Powerpoint, Publisher en natuurlijk Word in huis.

Office kopen en direct gebruiken

Met deze digitale versie nu extra goedkoop office kopen. U ontvangt namelijk een officiële Microsoft Office downloadlink plus een activatie/licentie-code. U krijgt dus geen cd-rom en softwareverpakking. Niet alleen goedkoop en supersnel, ook nog eens goed voor het milieu! U kunt vrijwel direct van uw aankoop gebruik maken. Nu kopen is binnen enkele minuten downloaden. Na het installeren en activeren is uw office exemplaar “levenslang” te gebruiken en kunt u direct aan de gang.

Telefonisch activeren

Deze digitale licentie dient geactiveerd te worden middels telefonische activatie. U dient te kunnen bellen naar een GRATIS telefoonnummer van Microsoft.

Uitverkocht

Categorieën: , ,

Beschrijving

Microsoft Office Professional Plus voor Windows is de complete softwareoplossing voor thuis en op kantoor.

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Outlook
  • Publisher
  • Access

Met dit softwarepakket kun jij vrijwel alles; tekstverwerken met Microsoft Word, tabellen en kolommen met het spreadsheetprogramma Excel en al je informatie en email beheren met het emailprogramma Outlook. Of wat dacht je van een mooie presentatie ontwerpen met Microsoft’s Powerpoint oplossing? Ideaal voor online/thuiswerk presentaties! Daarnaast ontvang je ook nog eens desktoppublishing-toepassing Publisher alsmede Microsoft’s Access voor het laagdrempelig bouwen van databases. Wat wil je nog meer?! Office kopen doe je nu tijdelijk extra voordelig bij softwaredump.nl

Licentie voor thuis- en commercieel gebruik