Office 2019 Pro

windows-licentie-online-kopen

Office Pro 2019 is het meest uitgebreide Office pakket en is bestemd voor bedrijven in het MKB. Met dit pakket geniet je niet alleen van Word, Excel, PowerPoint en OneNote, maar ook van Outlook, Publisher, Access, OneDrive én Skype for Business.

Belangrijk om te weten is wel dat, wanneer je Office 2019 Pro aanschaft, dit een eenmalige aankoop is en enkel voor 1 computer gebruikt kan worden. Wanneer je meerdere computers wil voorzien van Office Pro, zou je dus meerdere softwarepakketten aan moeten schaffen.

Klik als je Office voor Windows kopen wilt.

Het verschil tussen Microsoft 365 en Office 2019

Microsoft 365 mag dan misschien op Office 2019 lijken, toch zitten hier wel degelijk grote verschillen in. Microsoft 365 werkt namelijk met een abonnement voor de apps Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access. Het voordeel hierbij is dat je de apps op meerdere apparaten kan installeren zoals een pc, iPad, Mac, iPhone, en Android tablets en telefoons. Daarnaast kun je ook gebruik maken van 1 TB opslag op OneDrive, krijg je 60 belminuten per maand voor Skype en heb je altijd recht op Microsoftondersteuning via de telefoon en de chat. Ook ontvang je met een abonnement altijd de nieuwste versies en updates.

Office 2019 daarentegen, is een eenmalige aankoop die wordt geleverd met alle apps zoals deze eerder zijn genoemd. Dit is alleen voor één computer of Mac en kan dus niet op meerdere apparaten gebruikt worden. Daarnaast geniet je ook niet van de overige services die wel bij Microsoft 365 te vinden zijn. Ook is er geen optie tot upgraden, komt er een nieuwe versie uit, dan zou je deze dus opnieuw aan moeten schaffen.

Wat zijn de systeemvereisten voor Office 2019 Pro?

Wil je graag Office 2019 Pro aanschaffen, maar weet je niet zeker of jouw computer voldoet aan de vereisten? Hieronder kun je precies zien wat de systeemvereisten zijn voor het gebruik van Microsoft Office 2019 Professional.

Platform                                             Windows

Besturingssysteem                        Enkel Windows 10

Processor                                           Minimaal 1 GHz, x86 of x64-processor met SSE2-instructieset

Werkgeheugen                                Minimaal 2 GB RAM

Schijfruimte                                      Minimaal 3 GB

Grafische kaart                                Voor DirectX10 is een geschikte grafische kaart vereist

Naast deze vereisten is het uiteraard ook nodig beschikking tot internet te hebben wanneer je Office gaat installeren en activeren. De Office-apps kunnen na de installatie ook offline worden gebruikt.

Welke apps zitten er in Office 2019 Pro?

Naast de standaard apps Word, Excel, PowerPoint en OneNote, vind je in Office 2019 professional ook nog Outlook, Access, Publisher, OneDrive en Skype for Business. Dit zijn één voor één nuttige apps om te gebruiken, zeker binnen een bedrijf.

Outlook wordt vooral gebruik voor het beheren van verschillende e-mailadressen, maar kan daarnaast ook gebruikt worden voor het beheren van je agenda, contactpersonen en lijsten. Met Access is het eenvoudig databases te ontwikkelen, deze app is vooral geschikt voor particulieren en kleine bedrijven. Met Publisher kun je flyers, folders, kaarten en nog veel meer ontwerpen.

Dan is er ook nog OneDrive en Skype for Business. Met OneDrive kun je heel eenvoudig je bestanden opslaan in de cloud en deze delen met je collega’s. Als laatste kun je met Skype contact onderhouden met collega’s, videovergaderingen houden en bestanden uitwisselen.