Garantie op softwarelicenties en activatiecodes


Doordat de activatie en softwarelicenties codes maar éénmalig te gebruiken zijn kunnen wij helaas geen producten retour nemen. Wel geven wij onze klanten garantie op installatie en activatie. Mocht u er onverhoopt niet alleen uitkomen kunt u contact opnemen met de klantenservice. Éen van onze medewerkers zal dan met u overleggen wat de beste mogelijkheid is om u te ondersteunen met de installatie/activatie procedure. Komen wij er niet uit? Dan geven we u het aankoopbedrag terug!

Software installatie & activatie garantie

Bereikbaar van 10:00-22:00

Garantie op softwarelicenties

Wanneer de software niet werkt


Alhoewel dit vrijwel nooit voorkomst, kan het gebeuren dat de software niet comptabel is met uw besturingssysteem. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren als u corrupte bestanden hebt of verouderde versies gebruikt van benodigde softwarecomponenten. Wij moedigen u daarom aan om ten alle tijden te zorgen dat besturingssysteem en softwareprogramma's up-to-date zijn. Dit scheelt u en ons een hoopt tijd om problemen te op te lossen.

Waarom update installaties belangrijk zijn


Niet alleen verminderd dit de kans op foutmeldingen en errors, ook is een geüpdatet computer veel veiliger in gebruik. Wanneer u niet de meest recente versie van softwareprogramma's heeft geïnstalleerd kan u computer beveiligingsrisico's  lopen. Zo hebben hackers vrij spel en liggen u gegevens mogelijk op straat. Zet uw privacy niet op het spel!

De beste garantie voor de laagste prijs

365 dagen per jaar van 10:00-22:00

software & licentie aanbiedingen