Algemene Voorwaarden voor www.softwaredump.nl


Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden van https://softwaredump.nl , zoals deze beschikbaar is gesteld door Softwaredump.nl . In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Softwaredump.nl is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Softwaredump.nl.


Goedkope software en minder belasting van het milieu


Extra goedkoop softwareprogramma's is natuurlijk mooi meegenomen. Maar naast de voordelige licentieprijs zijn onze producten ook een stuk minder belastend voor het milieu. Geen verpakkingsafval én geen transport met zware dieselmotoren. Onze software wordt louter over de digitale snelweg getransporteerd en dat maakt ons aanbod een stuk duurzamer dan bij de concurrent!

Lukt het installeren niet?

Wij helpen u binnen 24 uur

Voorwaarden software kopen en websitegebruik

Uw aankoop supersnel klaar voor gebruik


Zodra u een bestelling plaatst in onze webwinkel ontvangt u binnen enkele momenten een bevestiging in uw mailbox. Zodra de betaling verwerkt is ontvangt u een kort daarop uw product in de vorm van een downloadlink of online activatiecode. Dit is afhankelijk van het product dat u koopt.

Product installatie en activatie


Wanneer u bij ons uw softwarelicentie koopt hoeft u niet bang te zijn dat u er niet uit komt. Het download en installatieproces is erg simpel. "Een kind kan de was doen".

Wij sturen u een duidelijke gebruiksaanwijzing mee zodat u exact weet wat en hoe u dient uit te voeren om het aangekochte product te kunnen gebruiken. U hoeft niet te twijfelen, nu software kopen is waarschijnlijk binnen een 30 minuten al gebruik kunnen maken van uw aankoop. Dit is wel afhankelijk van uw internetverbinding en downloadsnelheid. Komt u er onverhoopt toch niet uit of zit er iets tegen? Dan is onze klantenservice 7 dagen per week bereikbaar van 10:00 tot 22:00 om u te helpen met het downloaden, installeren en activeren van software.

De beste service voor de laagste prijs

7 dagen per week van 10:00-22:00

software & licentie aanbiedingen